Torna la Champions For Pedrito

El partit solidari es juga aquest dissabte per recaptar fons per a les terŕpies del Pedro, que pateix la síndrome de Coffin-Siris

Champions For Pedrito s'ha convertit en tot un moviment i s'espera que aquesta nova edició del torneig solidari sigui un gran espectacle / Foto: FCF

Societat

Publicat el 16/jun/23 per Miquel Blázquez

La campanya solidŕria Champions For Pedrito torna a sortir al terreny de joc aquest dissabte, després de molts mesos de preparació per perfeccionar i millorar la primera edició de la iniciativa. La trobada solidŕria aplegarŕ diverses personalitats del futbol catalŕ a l'Estadi de Futbol de l'Hospitalet de Llobregat. Tot plegat, amb l'organització dels exfutbolistes Juan Pablo Amantini i Javi Sánchez, i per recaptar fons i visibilitzar la lluita contra malalties com la síndrome de Coffin-Siris, que pateix el fill d'Amantini, el santcugatenc Pedrito. El mateix Juan Pablo Amantini n'ha parlat a l''En Joc' de la Xarxa, un programa conduďt per Martí González des de Rŕdio Sant Cugat.

Escolta-ho

Pedro té 5 anys i pateix una malaltia molt rara, la síndrome de la Coffin-Siris. La primera edició, celebrada el 4 de juny de 2022, va permetre disposar d'un gos terapčutic per al Pedrito. La visibilització de les malalties i la major capacitat per assumir les terŕpies són els objectius principals de la campanya solidŕria.

El partit de futbol comptarŕ amb 44 jugadors, que es repartiran en dos equips. Molts d'ells són companys de viatge a la carrera d'Amantini i de Javi Sánchez, i la majoria continuen en actiu en equips de Segona Divisió, Primera Federació, Segona Federació, Tercera o Primera Catalana.

Amb tot, Champions For Pedrito s'ha convertit en tot un moviment i s'espera que aquest torneig solidari sigui un gran espectacle. Més enllŕ del partit, la ciutadania ha pogut aportar el seu gra de sorra i, durant aquests mesos, s'han organitzat diverses activitats i iniciatives per ajudar en la recaptació.

El partit solidari es podrŕ seguir en directe a partir de les 18 h, a través del portal digital de la Xarxa.