Èxit de participació a la campanya extraordinària de donació de sang feta aquest dilluns a Sant Cugat


  • Comparteix:

Prop de 60 persones s'han acostat fins al local de Creu Roja

Prop de 60 persones s'han acostat fins al local de Creu Roja

Prop de 60 santcugatencs han participat en la campanya extraordinària de donació de sang que s'ha fet aquest dilluns a la seu local de la Creu Roja. Els responsables de la campanya han valorat molt positivament l'elevada participació, que ha doblat anteriors convocatòries, i han agraït als donants la seva implicació.

Prop de 60 persones s'han acostat aquest dilluns al local de Creu Roja de Sant Cugat per informar-se i participar en la campanya extraordinària de donació de sang impulsada per fer front a les baixes reserves del Banc de Sang de Catalunya.

El doctor Sergi Balaguer, metge d'equips mòbils de donació del Banc de Sang del Consorci Sanitari Integral i encarregat de la col·lecta a Sant Cugat, s'ha mostrat molt satisfet del resultat de la jornada, que ha doblat les xifres habituals de donants a la ciutat.

Sergi Balaguer

Ha anat bastant bé, en comparació a d'altres vegades. Hem tingut 52 donacions, més cinc persones que han omplert el full però que per el motiu que sigui no han acabat donant


Balaguer, a més ha volgut incidir en el fet que de les 52 persones que pogut donar sang, 7 han estat nous donants, el que suposa que a partir d'ara es puguin convertir en donants habituals.

De la seva banda, el sotspresident de Creu Roja Sant Cugat-Rubí, Enric Martínez, a més de destacar i agrair l'alt grau d'implicació dels santcugatncs, que han arribat a saturar el servei de recollida de sang, ha volgut incidir en l'ampli coneixement dels donants sobre la problemàtica del Banc de Sang, gràcies a la tasca informativa feta des dels mitjans locals i comarcals.

Enric Martínez

La gent ens ha comentat que ha llegit als mitjans de comunicació, que ha sentit a la ràdio, que els bancs de sang estaven malament de reserves i que en veure que hi havia la col·lecta extraordinària, han respost a la crida


Enric Martínez, a més, ha volgut remarcar una altra vegada la necessitat de mobilització de la societat per fer front al problema de les reserves de sang i ha recordat que les donacions poden fer-se tres o quatre vegades l'any sense cap problema.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.