La Festa del Llibre torna a fer realitat les històries dels més menuts


  • Comparteix:

Una vintena d'il·lustradors han participat a la 17a edició de la Festa del Llibre Gegant que novament a concentrat grans i petits a la plaça de Barcelona. Malgrat que aquest any la festa ha estat a punt de no fer-se per manca de dibuixants, finalment els més petits han pogut escriure novament els seus contes que es recopilaran en un gran llibre que es podrà veure a la biblioteca del Mil·lenari.

El bon temps ha acompanyat aquesta edició del Llibre Gegant on els nens i nenes santcugatencs han tornat a fer volar la imaginació. Alguns dels participants han explicat així la seva experiència i les seves històries.

Nens

D'una família que és molt pobra i la filla gran treballa perquè tingui diners. / Un fantasma que s'amagava dins els armaris de l'escola i es menjava els entrepans. / Un nen que somia que de l'ou de xocolata surt un dinosaure.


Enguany han estat menys els il·lustradors que han participat, alguns de nous com Laoxe Armas i d'altres de veterans com Ignasi Alòs. Per a ells aquesta és una gran oportunitat perquè els nens s'acostin al món de la lectura i demostrin la seva creativitat.

Laoxe i Ignasi

És una bona idea i molt maca. / Està molt ben enfocada perquè els nens participin i facin alguna cosa més creativa.


La festa ha penjat d'un fil després que en aquesta edició no hi hagi hagut tanta difusió i per la manca de dibuixants, tal com destaca el president de l'associació del Llibre Gegant, Carles Anadón.

Carles Anadón

Més o menys amb èxit perquè s'ha fet una mica precipitada perquè estàvem en crisi però he estat bé.


Malgrat els contratemps i coincidir amb les actuacions del Mag Lari i el Dia de l'Esperança, la festa ha estat novament un èxit, segons l'organització.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.