La festa de Sant Jordi s'allargarà enguany tot el cap de setmana coincidint amb l'Any del Llibre i la Lectura


  • Comparteix:

Els carrers i places del centre i els districtes s'ompliran de parades i també d'activitats diverses

Els carrers i places del centre i els districtes s'ompliran de parades i també d'activitats diverses

Sant Cugat es bolcarà aquest any, més que mai, en la celebració de Sant Jordi. I és que enguany, coincidint amb l'Any del Llibre i la Lectura, s'ha preparat un atapeït programa d'activitats que s'allargaran durant tot el cap de setmana del 23 i 24 d'abril, tant al centre com als districtes. Entre les diferents activitats, destaquen el tradicional concert al Teatre Auditori, una lectura popular del Quixot o un taller de punts de llibre per la mainada.

Sant Cugat ja està preparada per celebrar un any més la diada de Sant Jordi. Enguany, però aquesta celebració tradicional pren un caire encara més especial ja que coincideix amb la commemoració de l'Any de Llibre i la Lectura. D'aquesta manera, els santcugatencs podran gaudir d'un gran ventall d'activitats que es faran pels carrers i places tant del centre com dels districtes.

Així ho ha explicat la tinent d'alcalde de Cultura, Àngels Solé, que ha remarcat el gran esforç que han fet enguany tant les llibreries com les diferents entitats del municipi.

Àngels Solé

Penso que a nivell de districtes hi ha un esforç important, més que altres anys, i també al centre hi haurà activitats i les llibreries al carrer, però aquest any durant dos dies.


Entre els principals actes, destaca el ja tradicional concert de Sant Jordi que oferirà l'Orquestra Simfònica de Sant Cugat al Teatre Auditori, una ballada de sardanes o una lectura popular del Quixot, que no podia faltar en aquest any de celebració del quart centenari de la publicació d'aquesta obra. Segons Solé, moltes de les entitats que han participat en el programa d'actes de l'Any del Llibre i la Lectura han volgut tenir presència en aquesta festa de Sant Jordi, amb activitats variades i per a tots els gustos.

Àngels Solé

A la plaça de l'Om tenim l'Auca de Sant Jordi, fem un taller de punt de llibre a la plaça Octavià, que és una manera de motivar els petits, un recital poètic, al Museu farem una lectura de contes entre capitells...


Als districtes, les propostes aniran des d'una cercavila del Drac i un espectacle infantil d'animació a Les Planes, al concurs de narrativa de la Floresta o un muntatge de titelles sobre el Quixot que han preparat a Mira-Sol.

A banda, la jornada tampoc no hi podran faltar les parades de llibres i roses que s'instal·laran pels carrers i places de la ciutat i la parada de la Biblioteca del Mil·lenari, on es podran trobar llibres d'autors i autores de Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.