El nou govern ja estudia una ubicació alternativa per a l'edifici de La Mirada

Ho ha explicat la regidora d'Educació, Carme Ardid, en resposta a una pregunta del PP durant el ple de juliol


  • Comparteix:

Aquest és el 'render' de com està previst que sigui La Mirada / Foto: Ajuntament

Aquest és el 'render' de com està previst que sigui La Mirada / Foto: Ajuntament

El nou govern de Sant Cugat ja està estudiant una ubicació alternativa al bosc de Volpelleres per construir el nou edifici de l'escola La Mirada si el procés judicial segueix enquistat. Així ho ha explicat la nova regidora d'Educació, Carme Ardid, durant el ple de juliol com a resposta a una pregunta del Partit Popular, i ha confirmat després a preguntes de la premsa present a la sala. Posteriorment, la regidora del PSC Elena Vila li ha demanat a Ardid si ho podia explicar millor, però l'alcalde, Josep Maria Vallès, no l'ha deixat i ha volgut tancar el tema aquí.

La ubicació de La Mirada va ser un tema polèmic durant tot el mandat anterior, i Junts, llavors a l'oposició, sempre va deixar la porta oberta a estudiar una ubicació alternativa, mentre que els tres partits del govern (ERC, PSC i CUP) més Ciutadans van defensar sempre la ubicació prevista ara mateix, dins una part del bosc de Volpelleres, per no demorar-ne més la construcció. Des del novembre de 2022, però, un jutge va aturar l'inici de les obres de construcció de l'escola per la petició de mesures cautelars per part de l'entitat ecologista ADENC.

Per aquest motiu, fonts municipals han explicat a la premsa que l'objectiu és construir l'escola com més aviat millor, i que si les cautelars s'aixequen en breu, la ubicació seria l'actual, però que ja estan mirant alternatives per si el procés judicial s'allarga més encara.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.