La Generalitat estudiarà crear un carril bici als Túnels de Vallvidrera per connectar Barcelona i Sant Cugat

Es tracta d'una reivindicació històrica de la plataforma Bikevidrera


  • Comparteix:

Imatge de l'interior del túnel / Foto: Bikevidrera

Imatge de l'interior del túnel / Foto: Bikevidrera

La Generalitat estudiarà crear un carril bici als Túnels de Vallvidrera amb l'objectiu de connectar Barcelona i Sant Cugat. El Departament de Territori, a través d'Infraestructures de la Generalitat, ha adjudicat l'estudi a una empresa per valor d'uns 55.000 euros, segons ha avançat Catalunya Informació i ha confirmat l'ACN. En concret, s'avaluarà utilitzar la galeria d'evacuació del Túnel de Vallvidrera com a carril bici, de manera que travessi Collserola. L'estudi estarà enllestit d'aquí a set mesos, segons detalla el contracte. El carril bici que connecti la capital catalana amb Sant Cugat és una reivindicació històrica de la plataforma Bikevidrera, que defensa una connexió 'eficient, saludable i sostenible' entre les dues ciutats.

El santcugatenc i membre de Bikevidrera Marc Beltrán ha celebrat la noticia, però remarca que "arriba tard". Beltrán ha recordat que fa set anys que "piquen pedra" perquè aquest carril bici sigui una realitat. El membre de la plataforma també ha posat en valor que l'empresa adjudicatària sigui "sensible a la demanda ciutadana" i ha explicat que ja s'hi han posat en contacte per oferir la seva opinió i coneixements.




Marc Beltrán

Valorem positivament que s'hagi fet aquest pas endavant i que la qüestió sigui a la taula de l'administració. Fa set anys que estem picant pedra. Creiem, però, que arriba amb retard.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.