Els gelats per a gossos aterren a Sant Cugat aquest cap de setmana

La iniciativa de la gelateria Badiani neix per celebrar el Dia Internacional del Gos que té lloc aquest dissabte


Temes relacionats

Badiani aterra a Sant Cugat per idear un gelat que representi la ciutat (22/jun/23)

El gelat florentí aterra a Sant Cugat amb Badiani (15/jun/23)


  • Comparteix:

Els gelats especials aterren a la ciutat per celebrar el Dia Internacional del Gos / Foto: Cedida

Els gelats especials aterren a la ciutat per celebrar el Dia Internacional del Gos / Foto: Cedida

La gelateria Badiani, originària de Florència, ha decidit afegir-se a la celebració del Dia Internacional del Gos tot posant a la venda un gelat dissenyat per al consum de les mascotes. El 'Dog Gelato' s'oferirà a partir d'aquest dissabte 26 d'agost i, segons apunten des de la gelateria santcugatenca, estarà disponible durant la resta de l'estiu. Després d'observar que molts clients buscaven gelats 'petfriendly', la gelateria Badiani, amb local a la plaça d'Octavià, es va afanyar per idear-ne un que ho fos. Així va néixer el 'Buontalenti per a gossos', un gelat fet a base de crema batuda, rovell d'ou, fibres vegetals, fructosa, aigua i amb la particularitat que la llet compta amb menys de cinc grams de lactosa.

Durant aquest cap de setmana i per celebrar el Dia Mundial del Gos, la gelateria Badiani oferirà el 'Dog Gelato' i, a més a més, el regalarà per la compra individual d'un altre tipus de gelat.

La família Badiani va obrir la primera gelateria el 1932 a Florència i ara ja és un negoci internacional. La responsable del local, Vanessa Murga, ha explicat que "van detectar, entre els seus clients, la necessitat de fer un gelat saludable per animals" i que van considerar que la millor manera de presentar-lo era durant del Dia Internacional del Gos.

El preu de les terrines per a gossos anirà dels tres euros als 12 en funció de les mides i, segons s'ha apuntat des de la gelateria, s'està treballant per ampliar-ne el ventall de gustos de cara als pròxims mesos.



Vanessa Murga

Vam detectar la necessitat de crear un gelat que fos saludable per a gossos i, per tant, ens vam proposar el repte de crear-lo.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.