Nou retard en la instal·lació dels mòduls de la Mirada, que finalment no arriben aquest divendres

En el ple de juliol l'Ajuntament va dir que el departament enviava els mòduls el dia 1 de setembre, i que estarien acabats el 12


Temes relacionats

Els nous mòduls de La Mirada estaran operatius el 12 de setembre (24/jul/23)


  • Comparteix:

Imatge de l'espai on han d'anar els nous mòduls / Foto: Cugat Mèdia

Imatge de l'espai on han d'anar els nous mòduls / Foto: Cugat Mèdia

Nou entrebanc en un inici de curs per a infants i famílies de la Mirada. Els mòduls que han de permetre encabir el creixement de l'escola encara no han arribat i no estaran a punt, tal com ha avançat el TOT Sant Cugat i ha confirmat Cugat Mèdia, ni per al començament del curs, el 6 de setembre, ni per al dia 12, tal com va anunciar l'Ajuntament durant el ple de juliol. El terreny on han d'anar ja està preparat, però des del govern municipal no poden garantir encara la data en què estiguin operatius, ja que la instal·lació depèn del departament d'Educació.

Després de confirmar un primer endarreriment a l'últim ple municipal, ara el govern local admet que els mòduls arribaran durant la setmana que ve i que, per tant, hauran d'entrar en funcionament més tard del que havien previst, que era el 12 de setembre.

Des de l'AFA de la Mirada, el seu president, Carles Mercader, ha reiterat la indignació de les famílies per una "nova manca de planificació". En declaracions a Cugat Mèdia, ha assegurat que "és una tònica bastant normal" a l'escola i que, mentre la construcció del centre definitiu està aturada i judicialitzada, els preocupa el "mentrestant". Mercader explica que necessiten un espai per instal·lar una cuina per poder donar menjar a més de 450 infants. "Com que el menjador no és hora lectiva, el problema és de les famílies, i aquesta situació és una incineradora d'Afes, perquè se'ns acaba la paciència", afirma el representant de l'associació.


Carles Mercader

Pel que ens han dit, el curs començarà el dia 6 encara que no estiguin els mòduls i durant les setmanes en què no estigui acabada la instal·lació es farà el que es pugui. O a l'edifici de baix, o aprofitant espais, fins que estigui muntat, que es tornarà a la seminormalitat, tot i que amb la Mirada parlar de normalitat és un eufemisme.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.