Els nous mòduls de la Mirada estaran llestos la segona setmana de curs

La infraestructura arribarà el dimarts 5 de setembre i està previst que l'alumnat el pugui ocupar la setmana següent


  • Comparteix:

Els nous mòduls de l'escola la Mirada que han de servir per encabir el creixement de l'escola, que tindrà més de 400 alumnes aquest nou curs, arribaran aquest dimarts i es preveu que estiguin llestos la setmana següent, entre l'11 i el 15 de setembre, i l'alumnat ja els pugui ocupar. Mentrestant, l'equip docent ressituarà l'alumnat en aules de música i altres espais del centre. D'altra banda, com que els mòduls ocuparan part del pati, els infants podran disposar de més part del parc de la Guineu, just al costat d'on és ara l'escola, a Volpelleres.

Per altra banda, l'Ajuntament ha fet una recerca de locals propers als mòduls per poder-hi instal·lar una cuina, ja que en la ubicació actual de l'escola no es pot fer una sortida de fums per la seva proximitat amb els blocs de pisos de la zona. Actualment, la Mirada és l'única escola que no disposa d'un servei integral de cuina i ha d'encarregar el menjar a un càtering extern.

En una atenció als mitjans per explicar les novetats de l'inici de curs d'enguany, l'alcalde, Josep Maria Vallès, ha explicat que tenen prevista una reunió amb l'equip directiu de l'escola i amb l'associació de famílies per abordar el futur de la Mirada. Al ple de juliol, la regidora d'Educació Carme Ardid, va assegurar que el govern estava estudiant una ubicació alternativa al bosc de Volpelleres per construir el nou edifici de l'escola si el procés judicial continua enquistat.

Obres a l'escola la Floresta

El consistori també ha informat que les obres de millora a l'escola la Floresta no s'han pogut dur a terme aquest estiu i que està previst tornar-les a licitar "com més aviat millor". La realització dels treballs de millora és incompatible amb el funcionament ordinari de l'escola i, per tant, la previsió és realitzar una primera fase d'obres durant les vacances de Pasqua i una segona fase durant les vacances de l'estiu que ve.




Josep Maria Vallès

El Departament de la Generalitat ens va dir que els mòduls arribarien el desembre o al gener. Finalment arriben aquest setembre, primer ens van dir el dia 1, després el 4, ara diuen que el 5... Està tot preparat per calçar aquest dos nous mòduls.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.