Els Mossos detenen tres de les persones de la casa ocupada de Plana de l'Hospital per robatoris amb violència

La detenció es va produir aquest dimecres

Una de les intervencions de Mossos a la casa, aquest estiu / Foto: Cugat Mèdia

Societat

Publicat el 3/set/23 per Redacció

Els Mossos van detenir aquest dimecres tres homes, membres de la casa ocupada de Plana de l'Hospital, com a presumptes autors de delictes de robatori amb violència, amenaces, coaccions i violació de domicili. Segons la Unitat d'Investigació de la comissaria de Rubí, entre el 14 i el 20 d’agost els detinguts, de 21, 23 i 28 anys, van perpetrar tres robatoris violents a Sant Cugat. En totes les ocasions van arrancar les cadenes d’or del coll de les víctimes. A banda, havien ocupat un immoble al carrer Plana de l’Hospital en el que permitien que altres persones hi visquessin a canvi de diners. Una d’aquestes persones va denunciar davant de la Policia Local de Sant Cugat del Vallès que unes persones van irrompre a la seva habitació i el van amenaçar amb una arma blanca perquè marxés de l’immoble.

La Unitat d’Investigació de Rubí es va fer càrrec de les gestions necessàries per poder identificar i detenir les persones implicades en aquests il·lícits penals. Gràcies a la col·laboració i la implicació dels efectius de la Unitat de Seguretat Ciutadana i de la Policia Local, els investigadors van poder identificar els presumptes autors dels fets i dissenyar un dispositiu que va culminar, el dia 30 d’agost, amb la detenció dels tres homes.

Aquest divendres els detinguts van passar a disposició judicial davant del Jutjat d’Instrucció en funcions de guàrdia de Rubí.