Arriben els nous mòduls de l'escola la Mirada

La instal·lació ha d'estar enllestida la setmana que ve i, mentrestant, l'alumnat es reagruparà en altres espais


Temes relacionats

Els nous mòduls de la Mirada estaran llestos la segona setmana de curs ( 1/set/23)

El nou govern ja estudia una ubicació alternativa per a l'edifici de La Mirada (24/jul/23)

Els ecologistes insten el govern entrant a buscar 'un emplaçament alternatiu' per construir La Mirada (30/mai/23)


  • Comparteix:

Els nous mòduls de l'escola la Mirada ja han arribat. Durant tot aquest dimarts, diversos tràilers traslladen els compartiments on s'ha d'encabir l'augment d'alumnat del centre escolar per aquest nou curs, que començarà sense prou aules i havent de reagrupar classes i aprofitar espais. Segons ja va avançar l'Ajuntament, els nous mòduls, que s'ubicaran on hi havia el pati, estaran llestos durant la segona setmana de curs, un cop s'hagin instal·lat. Les famílies ja s'havien mostrat indignades amb aquest nou retard per part del departament d'Educació i l'equip directiu del centre avisa que això suposa un perjudici important per a l'alumnat.

Així ho ha explicat el secretari de l'escola, Sergio Lizana, a Cugat Mèdia. A més de la manca d'espai, aquest retard en l'arribada dels mòduls, sumat al nou avançament de l'inici de curs, com l'any passat, fa que l'equip docent hagi de deixar de fer tasques pedagògiques per fer-ne de logístiques.

Per suplir aquesta manca d'espais, un cop entrin en funcionament els mòduls els infants podran disposar de més part del parc de la Guineu, just al costat d'on és ara l'escola, al barri de Volpelleres. D'altra banda, des de l'Ajuntament també busquen un local prop del centre per ubicar-hi la cuina per al servei de menjador. Actualment, la Mirada és l'única escola que no disposa d'un servei integral de cuina i ha d'encarregar el menjar a un càtering extern. Tot plegat mentre segueix aturada i judicialitzada la construcció del nou edifici, que havia d'anar al bosc de Volpelleres.


Sergio Lizana

Significa una baixada de la qualitat educativa dels nostres infants molt greu, en comparació amb d'altres del municipi. I, a més, a nivell organitzatiu, nosaltres hem de deixar de fer la nostra feina pedagògica per suplir-ho amb logístiques pel tema dels espais, tant d'edifici com de pati, que també ens afecta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.