Tens dubtes sobre el Pla Director Urbanístic Metropolità? L'AMB te'ls resol

L'ens supramunicipal instal·larà una oficina informativa al Casal Torreblanca del 12 al 15 de setembre

El Consell Metropolità va aprovar el PDUM l'abril passat / Foto: AMB

Societat

Publicat el 11/set/23 per Pau Vázquez / Miquel Blázquez

El Casal Torreblanca acollirà del 12 al 15 de setembre una oficina adreçada a ciutadans i entitats per resoldre dubtes, aclarir qüestions i fer consultes sobre el document inicial del Pla Director Urbanístic Metropolità (PDUM), l'instrument redactat per l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) que ordenarà territorialment Sant Cugat i tot l'entorn metropolità. Aquesta oficina, que és itinerant, també servirà per donar assessorament en cas de voler presentar una al·legació.

Els dies 12 i 15 de setembre es podrà consultar tota la documentació en paper, mentre que els dies 13 i 14 dos tècnics de l'AMB atendran personalment els dubtes de la ciutadania. L'horari de l'oficina és de 9 h a 14 h i per visitar-la cal demanar cita prèvia. Per consultar la documentació es pot fer en aquest enllaç, i si es vol fer una consulta presencial amb tècnics, en aquest altre enllaç.

El PDUM es va aprovar inicialment el passat mes d'abril i fins al 30 d'octubre estarà en període d'exposició pública. Fins a aquesta data, per tant, s'hi poden presentar al·legacions.