La Plataforma 'Salvem Can Busquets' engega mobilitzacions contra la possible urbanització del sector


  • Comparteix:

Després d'una marxa lenta de vehicles, aquest dissabte, avui hi haurà una concentració davant l'Ajuntament

Després d'una marxa lenta de vehicles, aquest dissabte, avui hi haurà una concentració davant l'Ajuntament

La plataforma cívica per la Defensa de Can Busquets ha convocat per avui una nova concentració de protesta per la possible urbanització d'aquest sector. La mobilització està prevista per les sis de la tarda a la plaça Barcelona, just abans de l'inici del ple municipal. Els actes de protesta han començat però aquest cap de setmana, amb paradetes informatives i amb una marxa lenta de vehicles pels carrers de la ciutat, en que hi ha participat uns 80 cotxes.

Sant Cugat ha viscut un dissabte reivindicatiu, i és que al voltant de vuitanta vehicles han fet una marxa lenta i sorollosa des de La Floresta i fins el centre de la ciutat, reclamant que NO s'urbanitzi el sector de Can Busquets. Pels organitzadors ha estat tot un èxit de convocatòria si es té en compte que la decisió es va prendre aquest mateix dimecres. Així s'ha expressat el portaveu de la plataforma Josep Serra.

Josep Serra

Jo crec que hi ha un bon balanç de participants perquè a més a Sant Cugat s'hi ha sumat gent, en total uns 80 o cent cotxes


Les mobilitzacions continuaran aquest dilluns amb una nova manifestació, en aquest cas davant de l'Ajuntament per pressionar CiU i PP perquè no tirin endavant la modificació del PGM que permetria urbanitzar Can Busquets. Tot i que Esquerra Republicana ja ha anunciat que hi votarà en contra, la plataforma estén les protestes als socis de govern de CiU i demanen als republicans que trenquin l'actual pacte de govern.

Josep Serra ha anunciat també que les mobilitzacions no acabaran aquest dilluns, perquè preveuen que l'abstenció anunciada pel PP de cara al ple d'aquest dilluns ple serà provisional:

Josep Serra

Sembla ser que el PP no donarà suport a aquest ple però potser ho farà al següent, així que les mobilitzacions continuaran


La plataforma també ha instal·lat a la Plaça d'Octavià una taula d'informació sobre els seus objectius i els actes que organitzin amb la voluntat de buscar el màxim suport possible entre els ciutadans per fer més pressió a CiU i PP.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.