La Penya Regalèssia organitza un dinar un cop acabada la temporada de rehabilitació de l'ermita de Sant Medir


  • Comparteix:

Més de 130 persones han assistit aquest cap de setmana a un dinar organitzat per la Penya Regalèssia, i a la que hi ha participat persones i institucions que col·laboren en les seves activitats per millorar l'entorn de l'ermita de Sant Medir. El dinar al que també ha assistit l'alcalde Lluís Recoder s'ha dedicat a les dones dels membres de la Penya Regalèssia.

La Penya Regalèssia ha celebrat un dinar aquest dissabte en acabar la temporada de la rehabilitació de l'ermita. Tot i així encara queden moltes coses a fer tal i com ha explicat Tomàs Grau, membre de la Penya.

Lluís Recoder

En nom de la ciutat els he volgut agrair l'esforç que fa per preservar el nostre patrimoni.


Al dinar també ha assistit l'alcalde Lluís Recorder, que ha agraït, en nom de la ciutat, la feina que fa aquest grup de santcugatencs per conservar un dels nostres símbols.

Tomàs Grau

L'ermita és la Sagrada Família de Sant Cugat; sempre tindrem coses a fer. Aquest any hem fet l'últim lateral de paret que quedava dins


Tomàs Grau ha afegit que està d'acord amb que es posi una imatge del patró de Sant Cugat, que a partir d'ara acompanyarà la de Sant Pere a l'ermita de Sant Medir.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.