L'Ateneu bat rècord i assoleix 4.257 persones inscrites en cursos i tallers 2022-2023

El president de l'entitat apunta que col·laboraran amb entitats per disposar de més espai

El segon tinent d'alcaldia ha visitat l'Ateneu per conèixer la feina d'aquests 25 anys de cursos i tallers / Foto: Ateneu

Societat

Publicat el 16/set/23 per Sílvia González

L'Ateneu celebra els 25 anys dels seus cursos i tallers amb una bona notícia: rècord de persones inscrites el passat curs 2022-2023. Amb 4.257, l'entitat es felicita de la bona acollida que tenen any rere any i situa l'èxit de públic en la feina dels professors i professores dels cursos i tallers. L'Ateneu, a l'avinguda de Gràcia, mira l'horitzó i constata que l'espai 'es queda petit' per fer front a l'actual demanda. En aquest sentit, l'entitat es planteja la col·laboració amb altres entitats de Sant Cugat per poder disposar de més espai i donar als usuaris un servei més rodó.

Aquest dijous, divendres i dissabte, l'Ateneu celebra jornada de portes obertes coincidint amb la celebració dels 25 anys dels seus cursos i tallers. L'entitat ho celebra amb moltes propostes, que ja es poden consultar el seu web, i amb un agraïment als usuaris, als professors i professores i a la ciutat.

El director de l'Ateneu, Toni Ramon, ha dit que tot i que els cursos i tallers són la principal porta d'entrada dels usuaris, l'oferta de l'entitat és molt més àmplia. Un exemple és l'oferta cultural gratuïta de concerts, 'un retorn' a la ciutat, afirma Ramon que també subratlla que molts usuaris porten més enllà la relació amb l'Ateneu participant activament amb projectes socials com reforç escolar, acollida de persones nouvingudes o voluntariat.

De la seva banda, el president de l'Ateneu, Àlvar Roda, ha posat sobre la taula el creixement exponencial d'usuaris i un espai al l'edifici de l'avinguda de Gràcia que és 'queda petit'. En aquest sentit, Roda parla de col·laborar amb entitats per poder cobrir aquestes necessitats d'espai i així poder mantenir la qualitat de l'oferta formativa de l'entitat.

A les jornades de portes obertes d'aquest divendres han acudit el segon tinent d'alcaldia, Bernat Picornell, i posteriorment la regidora de Cultura, Núria Escamilla.





DECLARACIONS

Toni Ramon

Va fer l'ensopegada de la pandèmia però ens hem recuperat en escreix. I hem superat aquesta xifra gràcies a la fidelitat de la gent de Sant Cugat i al saber fer de l'equip tècnic d'aquesta casa.

Your browser doesn’t support HTML5 audio