Famílies de Sant Cugat acolliran 7 nens ucranians aquest estiu


  • Comparteix:

Set nens ucraïnesos passaran aquest mes de juliol a Sant Cugat acollits per famílies nombroses de la ciutat. L'objectiu de l'acolliment és pal·liar les mancances que pateixen als seu país i fer-los diverses revisions mèdiques.

La recentment creada Associació de Famílies Nombroses a Sant Cugat participa en l'acolliment d'infants ucraïnesos, d'entre 8 i 14 anys, que passaran part de les seves vacances al municipi. De moment 7 famílies ja s'han interessat en acollir algun dels nens del 5 al 29 de juliol.

Es tracta de nens de famílies nombroses, amb pocs recursos econòmics, i amb moltes mancances a nivell alimentari i sanitari. Segons ha explicat Raúl Sánchez, president de l'Associació, els guanys en la salut dels nens amb aquestes estades és evident.

Raul Sanchez

Amb l'estada un mes, els nens guanyen en nutrició i allarguen la seva vida 5 anys.


Se'ls faran diverses revisions mèdiques i controls de salut. L'objectiu és cobrir el dèficit que tenen als seu país per la manca de recursos.

Raul Sanchez

Es fan revisions odontològiques i mèdiques


El cost per portar els nens es cobreix amb els fons de l'Associació, però Raul Sánchez ha explicat que s'està mirant de trobar alguna empresa patrocinadora que es faci càrrec de part del cost.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.