Avui comencen les activitats d'estiu per nens d'entre 3 i 16 anys


  • Comparteix:

Avui comencen les activitats d'estiu que l'ajuntament de Sant Cugat ha organitzat per a nens i nenes d'entre 3 i 16 anys. Casals d'estiu, campus esportius i excursions, són només algunes de les activitats que els joves santcugatencs podran fer durant les vacances.

Amb la col·laboració de l'EMD de Valldoreix i les escoles de primària de la ciutat, el consistori oferta enguany activitats tant al centre de la ciutat com als districtes.
D'aquesta forma, a Sant Cugat centre troben el quart campus de formació esportiva, casals d 'hípica i de rítmica, així com tallers d'estiu, entre d'altres.
Pel que fa als districtes, La Floresta ofereix casalets d'estiu per la primera infància, el sicomotricampus o una ludoteca, entre moltes altres activitats.
A Les Planes es podrà participar en excursions i en els casals d'aventura i d 'estiu, mentre que a Mira-sol s'ofereixen tres casals, un d'aventura, un altre de lleure i esport, i un altre de cultural.
Finalment a Valldoreix, els joves podran participar en camps de treball sobre arqueologia i restauració, en l'anomenat summer camp o en les escoles esportives.
D'altra banda també s'han organitzat un seguit d'activitats fora de Sant Cugat, com ara colònies a Cadí i a Les vinyes de Vilamarí o estades esportives a Llavorsí.

En tot cas, per conèixer informació detallada sobre les més de 50 activitats que organitza l'ajuntament aquest estiu podeu trucar al telèfon d'informació municipal, 010.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.