FGC incrementa amb un quart vehicle el seu d'autobús llançadora que dóna servei al polígon de Can Sant Joan


  • Comparteix:

La línia d'autobús llançadora arriba també des d'aquesta setmana al polígon de la Guinardera

La línia d'autobús llançadora arriba també des d'aquesta setmana al polígon de la Guinardera

El servei d'autobús dels Ferrocarrils de la Generalitat que connecta l'estació de Sant Joan amb el polígon de la zona s'ha reforçat, des d'aquesta setmana, amb un nou vehicle. Segons representants dels Ferrocarrils, la incorporació d'un quart autobús es deu al creixent nombre d'usuaris, que en el darrer any s'ha incrementat en un 24% per cent. A més, també s'ha ampliat la línia per tal que arribi a partir d'ara al polígon industrial del barri de la Guinardera.

El servei d'autobús dels FGC que connecta la parada de Sant Joan amb el polígon industrial d'aquesta zona s'ha vist incrementat des d'aquest dilluns amb la incorporació d'un nou vehicle. Amb això, i segons representants dels Ferrocarrils, el temps d'espera de l'autobús es redueix de 15 minuts a cinc minuts.

Oriol Juncadella, director d'operacions dels FGC, assegura que amb la introducció d'un quart autobús el servei s'augmenta un 37% en l'hora punta del matí i un 20% en la resta de franges horàries. La causa de la implantació d'un nou autobús, afegeix, és l'increment d'usuaris d'aquest transport gratuït inclòs dins el preu del bitllet dels ferrocarrils.

Oriol Juncadella

La incorporació del nou autobús representa un increment del servei del 37 per cent en l'hora punta del matí i un 20 per cent en la resta d'hores. La iniciativa de posar un quart bus es deu a l'increment d'usuaris.


Actualment aquesta línia d'autobús dona servei a prop de 20 empreses instal·lades al polígon industrial de Can Sant Joan i el nombre d'usuaris ha crescut en el darrer any un 24% respecte al 2003. Segons Juncadella el nombre de viatgers a l'any 2004 va arribar fins als 400.000. Amb tot, entre les 7 hores i les 10 del matí s'ha passat de 19 a 26 circulacions, i de les 17 hores a les 20 de la tarda, de 15 a 18 circulacions.

D'altra banda, la línia d'autobús ha ampliat també el seu àmbit de funcionament i arriba ara fins al polígon industrial de la Guinardera.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.