Els propietaris de les cases fora d'ordenació es feliciten per la modificació del PGM de La Floresta


  • Comparteix:

Alguns veïns afectats han assistit al ple aquest dilluns per mostrar el seu malestar amb el PGM de 1976

Alguns veïns afectats han assistit al ple aquest dilluns per mostrar el seu malestar amb el PGM de 1976

El propietaris de les cases de La Floresta que el Pla General Metropolità de 1976 va deixar fora d'ordenació han rebut amb satisfacció l'aprovació, al ple municipal d'aquest dilluns, del text refós de la modificació del PGM de La Floresta. Després de prop de 30 anys, els afectats es feliciten per haver arribat a una solució definitiva, tot i que critiquen els partits polítics i algunes associacions de veïns per haver barrejat la modificació del PGM amb el tema de Can Busquets.

L'Associació de Propietaris i Veïns de La Floresta ha fet una valoració molt positiva de l'aprovació, d'una vegada per totes, del text refós de la modificació del PGM a La Floresta que permetrà legalitzar la seixantena de cases que el PGM de 1976 va deixar fora d'ordenació. El president de l'associació, Josep Lleonart, s'ha mostrat esperançat que, d'aquesta manera, es podrà posar fi a la 'situació desesperada' que han viscut els veïns afectats durant els últims 30 anys.

Josep Lleonart

La gent afectada estava realment desesperada. Portem una pila d'anys i quan semblava que se solucionava, es va encallar el tema. Ara sembla que s'ha solucionat definitivament.


Malgrat això, els propietaris afectats han mostrat el seu malestar amb els partits polítics i algunes associacions de veïns per haver barrejat la modificació del PGM de La Floresta amb l'afer de Can Busquets, fet que ha retardat la solució per a les cases fora d'ordenació. En aquest sentit, Josep Lleonart ha recordat que l'Associació de Propietaris i Veïns de La Floresta es va quedar sola, en el seu moment, defensant que els dos temes s'havien de tractar per separat.

Josep Lleonart

Quan es va començar a treballar en la modificació del PGM, vam demanar que Can Busquets anés a part, en un Pla Parcial. Curiosament, tots els partits i algunes associacions s'hi van oposar, i ara han canviat d'opinió.


Des de l'Associació de Propietaris i Veïns de La Floresta asseguren que els últims mesos de negociacions han estat durs i, en alguns moments, desagradables, però esperen que ara la solució definitiva hagi arribat per a les 62 famílies afectades pel PGM de 1976.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.