Sant Cugat ovaciona Fàbregas i Llamas en el seu homenatge

Fàbregas, dirigint-se al caparrot de Joan Llamas

Societat

Publicat el 6/mai/07 per Redaccio

Mig miler de persones han omplert el Teatre La Unió en l'homenatge als actors Joan Fàbregas i al desaparegut Joan Llamas. L'acte ha servit per entregar a Fàbregas i a Llamas la distinció de fills predilectes de Sant Cugat en reconeixement a les seves trajectòries teatrals i a la vinculació amb les entitats.

L'acte s'ha dividit en dues parts. La primera ha estat la representació de 'La màscara', de Georges Feydeau. Joan Fàbregas ha participat en l'obra acompanyat a l'escenari per companys de la seva trajectòria artística.

A la segona part, diversos amics i companys dels homenatjats han pujat a l'escenari per oferir el seu testimoni i explicar anècdotes viscudes amb els dos actors.

L'obra 'Pedra i Sang', en què havien participat conjuntament els dos actors, també ha tingut el seu espai amb la interpretació d'un fragment del muntatge.

Posteriorment, Joan Fàbregas ha interpretat un monòleg dirigit a Llamas. En aquest moment, Fàbregas ha estat acompanyat a dalt de l'escenari per un caparrot de Joan Llamas.

Escoltem un fragment del monòleg.

Joan Fàbregas

Joan, si poguessis tornar, tornaríem a fer comèdia.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



En l'acte, també s'han lliurat les distincions com a fills predilectes de la ciutat a Joan Fàbregas i, a títol pòstum, a Joan Llamas. El ple municipal va decidir per unanimitat entregar aquest guardó als dos Joans com a reconeixement a la seva trajectòria teatral i a la seva implicació en les entitats de la nostra ciutat.

Escoltem l'alcalde, Lluís Recoder.

Lluís Recoder

La distinció als dos Joans té el valor del reconeixement de la dedicació a la ciutat.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



L'homenatge ha finalitzat amb la interpretació de la cançó 'Quin Joan serà el meu jan', escrita per Ignasi Roda.

L'acte ha estat organitzat per l'Associació d'Amics de Pedra i Sang, la Unió i Ràdio Sant Cugat.