Comencen les obres d'ampliació de les escoles Olivera i Turó de Can Matas


  • Comparteix:

La previsió és que els treballs estiguin enllestits per l'inici del curs vinent, al setembre

La previsió és que els treballs estiguin enllestits per l'inici del curs vinent, al setembre

Les obres de la segona fase del CEIP Turó de Can Matas i l'Olivera ja han començat amb l'objectiu de dotar els centres de les instal·lacions necessàries per acollir tots els cursos de primària. Des de les dues escoles confien que els treballs estiguin enllestits de cara a l'inici del curs vinent, al setembre, tot i que des de la Olivera recorden que el calendari previst és de 6 mesos i que ja en porten un de retard.

Les obres de la segona fase de les escoles Turó de Can Matas i L'Olivera ja s'han posat en marxa encara que amb una mica de retard, ja que el seu inici estava previst pel mes de març. Així ho ha recordat la directora de l'escola Olivera, Núria Garcia Turu, que ha manifestat la seva preocupació pel fet que les obres tenen una durada prevista de 6 mesos i potser no estaran acabades pel proper mes de setembre.

Garcia ha afegit que la Generalitat els hi ha assegurat però, que en el cas de que les obres no estiguessin finalitzades pel 12 de setembre, data de l'inici del curs escolar, els hi habilitaran unes instal·lacions en la mateixa escola per poder començar les classes. De moment, les màquines ja han començat a treballar sobre el terreny, un fet però que no suposa cap problema pel desenvolupament normal de les classes, perquè segons la directora, els dos edificis es troben bastant separats.

Núria Garcia Turu

Han arribat les màquines per acabar de netejar el terreny i aplanar-lo per començar a treballar. El període d'execusió és de sis mesos, per tan anem amb una mica de retard perquè estarà enllestit a l'octubre i el curs comença al setembre.


Els treballs d'ampliació també han començat ja al CEIP Turó de Can Matas. La seva directora, Montserrat Montesinos, s'ha mostrat una mica més optimista i ha manifestat l'esperança que al setembre les obres ja hagin finalitzat i que els treballs de la segona fase, encara que s'hagin retardat una mica, compleixin el calendari previst.

Montesinos ha volgut afegir, a més, que en cas que l'ampliació no estigui a punt per l'inici del curs, això no els suposaria un problema excessiu ja que aquesta escola no té previst obrir encara els primers cursos de primària.

Montserrat Montesinos

Si es les obres es finalitzen amb una mica de retard no passaria res, encara que esperem que finalitzin dins el termini. L'any que ve, encara no començarem el curs de primària.


Recordem que les dues escoles han començat a funcionar aquest curs 2004-2005 només amb alguns cursos de parvulari i que la previsió és anar omplint tots els cursos de primària al llarg dels propers anys.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.