Els comerciants del mercat Torre Blanca assumirien part del cost de la climatització si se'ls allarga la concessió de les parades


  • Comparteix:

Els paradistes van protagonitzar una protesta per Carnestoltes reclamant la climatització del mercat

Els paradistes van protagonitzar una protesta per Carnestoltes reclamant la climatització del mercat

Els paradistes del Mercat de Torreblanca estan disposats a assumir part del cost de la climatització d'aquest equipament si l'Ajuntament els allarga la concessió de les parades durant quinze any més dels que ja tenen previstos. D'aquesta manera, els paradistes creuen que possiblement haurien de pagar entre el 33% i el 66% del cost total d'aquest projecte.

Tot i que aquesta proposta està encara a l'aire, els botiguers del Mercat de Torre Blanca creuen que és possible fer-se càrrec d'una part del cost de la climatització, sempre i quan l'Ajuntament n'assumeixi una altra part -l'equivalent a uns 16 milions de pessetes-, i que la Generalitat estigui disposada a subvencionar-ne també una altra part.

D'aquesta manera, els paradistes han anunciat que si tot això es compleix, ells assumirien entre un 33% i un 66% del cost total, però només si el consistori es compromet també a ampliar-los la concessió de les parades durant 15 anys més, un cop s'exhaureixi el termini actual, que venç d'aquí a 12 anys. Així ho ha explicat el president de l'associació de paradistes, Salvador Gonzàlez.

Salvador Gonzàlez

Tot això passaria si l'Ajuntament ens concedeix 15 anys més de concessió. Així nosaltres ens faríem càrrec del mercat, tindríem l'autogestió, les despeses i tot el que comporti. Tot això però està encara a l'aire perquè no han dit ni que si ni que no i ara estem esperant.


Els paradistes han renunciat a recórrer contra una sentència del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya que eximeix a l'alcalde, Lluís Recoder, de complir un protocol d'intencions que l'anterior alcalde, Joan Aymerich, havia signat amb els paradistes l'any 1999, poc abans de les eleccions municipals. Salvador Gonzàlez ha explicat que han pres aquesta decisió perquè confien en la bona predisposició de l'actual regidor de Comerç, Josep Romero.

Salvador Gonzàlez

Com que ja teníem la bona predisposició del senyor Romero que se'n faria càrrec i ho intentaria solucionar, hem desestimat continuar amb el recurs.


De tota manera, Gonzàlez ha explicat que tot això està encara a l'aire i que s'ha de negociar bé amb l'Ajuntament i l'àrea de Comerç, ja que de moment no hi ha cap resposta ni compromís concret.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.