La Plataforma Cívica per la Defensa de Can Busquets suspèn un acte de protesta per manca de gent


  • Comparteix:

El col·lectiu diu que ha fallat aquesta convocatòria però que continuaran lluitant en contra de la urbanització d'aquest sector

El col·lectiu diu que ha fallat aquesta convocatòria però que continuaran lluitant en contra de la urbanització d'aquest sector

La Plataforma per la Defensa de Can Busquets ha hagut de suspendre per manca de gent l'acte de protesta que havien programat per aquest diumenge en contra de l'aprovació de la modificació del PGM que contempla la urbanització de part d'aquest sector. Des de la plataforma asseguren que continuaran programant mobilitzacions amb l'objectiu d'evitar que es construeixin 64 habitatges a Can Busquets.

La Plataforma per la Defensa de Can Busquets ha punxat aquest diumenge i ha hagut de suspendre l'acte de protesta que havien previst, coincidint amb la inauguració del segon Punt Verd i aprofitant el nombre de gent que passejava per la plaça d'Octavià amb motiu de Sant Jordi i de la festa de l'Esperança d'Intermon Oxfam.

Finalment, la manca de gent per tirar endavant la protesta ha portat als seus organitzadors a suspendre-la. Així ho ha explicat el portaveu de la plataforma, Lluís Llerena, que ha afegit que en aquesta ocasió ha fallat la convocatòria però que a més, no sempre és fàcil mobilitzar la gent.

Lluís Llerena

La gent respon quan fas una bona convocatòria i potser quan no és un dia amb tanta activitat com avui. Però jo crec que la majoria de gent és contrària a Can Busquets però falta que es mobilitzin suficientment.


Llerena ha assegurat que continuaran treballant per evitar que aquesta urbanització acabi sent una realitat. En aquest sentit, ja ha anunciat que hi haurà més mobilitzacions però que, a banda, també estan estudiant quines vies poden haver-hi per aturar aquest projecte i si seria possible fer-ho a través de la directiva d'aigües i a través de l'afectació a la rierada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.