Una vintena de persones es concentren a la plaça Barcelona en contra la violència de gènere


  • Comparteix:

La plaça Barcelona a tornat ha acollir aquest dilluns, com cada dia 25 de mes, la concentració ciutadana en rebuig a la violència de gènere. Una vintena de persones s'han reunit en aquesta ocasió per denunciar aquest tipus d'agressions guardant cinc minuts de silenci.

Prop d'una vintena de persones s'han tornat a concentrar a la plaça Barcelona, com cada 25 de mes, en contra de la violència de gènere. Tot i que la iniciativa de l'Ajuntament i l'entitat Atena Dones no aconsegueix, darrerament, una molt bona resposta, el tinent d'alcalde de Presidència, Joan Recasens, ha volgut recordar la importància d'actes com aquest.

Joan Recasens

Malauradament les primeres vegades que es fan concentracions la sensibilització és més gran. El que hem de procurar és mantenir-nos ferms i seguir manifestant el nostre rebuig.


Segons Recasens, l'Ajuntament seguirà donant suport aquestes iniciatives perquè cada vegada siguin més els que s'apleguin per rebutjar la violència de gènere. En aquest sentit, el tinent d'alcalde de Presidència ha insistit en que 'no s'ha de baixar la guàrdia' i s'ha de seguir denunciant dia rere dia.

Joan Recasens

No s'ha de baixar mai la guàrdia. No pot ser que segons quines actituds amb el temps acabin semblant normals, les hem de seguir denunciant dia rere dia.


Des del passat mes de setembre, la plaça Barcelona aplega, cada 25 de mes, una concentració en rebuig a la violència de gènere. El proper 25 de maig es tornarà a repetir per aquells que vulguin guardar cinc minuts de silenci en símbol de denuncia contra aquest tipus d'agressions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.