Obre La Queixalada, un establiment que aposta per entrepans amb productes 'de proximitat'

El local es troba a la plaça de Pep Ventura i ofereix una carta amb entrepans de "tota la vida" i biquinis de tota mena

Imatge de la façana / Foto: La Queixalada

Societat

Publicat el 11/febrer per César Martínez

Entrepans amb una aposta pels productes de qualitat i proximitat. És el pal de paller de La Queixalada, un nou local a la plaça de Pep Ventura que vol apropar a la clientela entrepans 'clàssics i de tota la vida' i biquini. Els propietaris, Robert Garcia i Marc Terés, qui també tenen el Celler d'en Medir i La Bodegeueta, han explicat a Cugat Mèdia com l'obertura d'aquest tercer local pretén cobrir la necessitat d'oferir als santcugatencs 'sortir a sopar a un preu més raonable i amb producte local'.

La Queixalada es troba al costat del Celler d'en Medir, cosa que facilita a la propietat complementar la seva oferta gastronòmica amb dos espais ben diferents. A més, han decidit obrir el nou local en aquest indret perquè se senten "estimats i acollits pel veïnat d'aquesta zona del centre de Sant Cugat".

El nou restaurant s'inaugurarà d'aquí a dues setmanes amb una gran festa, però fins aleshores, el local ja es troba obert, participant en activitats com el Cercatasques de Carnaval.


DECLARACIONS

Robert Garcia

Se'ns va ocòrrer el nom de La Queixalada per tenir una oferta gastronònima amb bocates de tota la vida

Your browser doesn’t support HTML5 audio