Convoquen una concentració contra l'aparcament al camp de futbol de Volpelleres

L'Ajuntament assegura que és una mesura "temporal" perquè no s'ha pogut renovar el conveni per obrir l'aparcament de Volpelleres Centre


  • Comparteix:

El camp de futbol de Volpelleres, reconvertit en aparcament / Foto: Cugat Mèdia

El camp de futbol de Volpelleres, reconvertit en aparcament / Foto: Cugat Mèdia

Veïns de Volpelleres han convocat una concentració per reclamar que el camp de futbol del barri, al carrer de Víctor Català, deixi d'utilitzar-se com a aparcament gratuït els caps de setmana. La protesta està prevista per al 25 de febrer a les 12 h. En un comunicat, l'Ajuntament assegura que aquesta és una mesura 'temporal', ja que 'per motius pressupostaris' no s'ha pogut renovar el conveni amb Promusa per mantenir obert l'aparcament de Volpelleres Centre els dies festius. Segons el consistori, obrir aquest espai costava 28.000 euros cada any.

En el text, també apunten que l'aparcament que es va adequar a la carretera de Rubí per facilitar l'estacionament a la zona "s'ha hagut de reduir sensiblement a causa d'unes obres de construcció d'un edifici". L'Ajuntament assegura que té la voluntat de buscar més espais alternatius amb aquest objectiu, en una zona que "acull petits comerços, supermercats, restaurants i el centre comercial Mercantic".

Des de fa una setmana, el camp de futbol esdevé un aparcament els divendres, a partir de les 16.30 h, i els dissabtes, diumenges i festius. Fa anys ja s'utilitzava com a tal, però el govern del mandat anterior va decidir dedicar l'espai, exclusivament, a la pràctica esportiva.

El veïnat que ha convocat la concentració ha engegat també una campanya a Change.org perquè l'Ajuntament "reconsideri la decisió i busqui alternatives que no afectis els equipaments esportius". De moment, han recollit més d'un centenar de signatures.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.