La mostra Sant Cugat Actiu ultima els preparatius abans de la inauguració oficial, aquesta tarda


  • Comparteix:

Alumnes d'algunes escoles del municipi han fet quest matí una primera visita a la carpa

Alumnes d'algunes escoles del municipi han fet quest matí una primera visita a la carpa

La mostra Sant Cugat Actiu ultima els preparatius per la seva inauguració oficial, avui a les set de la tarda. Aquest matí però, alumnes d'algunes escoles del municipi han sigut els primers visitants d'aquesta fira, que s'allargarà tot el cap de setmana. Des de l'Ajuntament, fan una crida a tots els santcugatencs a que s'acostin durant els propers dos dies a visitar aquest gran aparador de la ciutat.

Els primers visitants del Sant Cugat Actiu han estat els alumnes de dues classes de P-5 de l'escola Pins del Vallès, que han pogut fer una primera ullada a aquesta mostra en companyia de l'alcalde, Lluís Recoder i la tinent d'alcalde d'Educació, Àngels Solé. L'alcalde ha explicat que aquesta primera visita és una prèvia per ensenyar als més menuts del municipi com es prepara un muntatge d'una activitat "tan gran com aquesta".

Lluís Recoder

És una prèvia perquè la Mostra no s'obra al públic fins les set. Ha estat bé però aquesta visitia amb escoles perquè així hem pogut veure el muntage d'una activitat tan gran com aquesta.


Els nens i nenes han pogut aprofitar per fer totes les preguntes que han volgut a l'alcalde, que els hi ha explicat com funciona la Mostra i què es pot trobar en cada un dels estands. Així ho han explicat els propis alumnes.

Nens i nenes

Hem vist coses esportives, el Sant Cugat Actiu és molt divertir. Hi ha cotxes i paradetes.


De la seva banda, el regidor de comerç Josep Romero, ha aprofitat aquest matí per fer una crida a tots els santcugatencs i animar-los a que vagin a visitar la Mostra. Romero ha remarcat que la fira d'enguany té molta qualitat i assegura que la gent que s'hi acosti passarà una bona estona.

Josep Romero

Convido als veïns de Sant Cugat a que vinguin perquè hi ha una Mostra muntada amb molta qualitat i crec que passaran una bona estona.


Recordem que la vuitena edició de la Mostra Sant Cugat Actiu s'inaugura oficialment a les set d'aquesta tarda, i es podrà visitar fins diumenge al vespre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.