La diputada Carme Carretero visita el CEIP La Floresta dins la Setmana Mundial d'Acció per l'Educació


  • Comparteix:

La diputada ha contestat les preguntes d'alumnes d'entre 6 i 13 anys

La diputada ha contestat les preguntes d'alumnes d'entre 6 i 13 anys

El CEIP La Floresta ha participat aquest divendres a la Setmana Mundial d'Acció per l'Educació, una campanya organitzada per ONGs internacionals i en la que participen milers de polítics de 115 països amb l'objectiu de dialogar amb els alumnes sobre la importància de l'educació. La diputada del PSC al Parlament de Catalunya, Carmen Carretero, ha visitat l'escola santcugatenca i ha conversat amb un grup d'alumnes d'entre 6 i 13 anys.

Al voltant d'uns 130 nens i nenes del CEIP La Floresta han participat aquest divendres a la Setmana Mundial d'Acció per l'Educació, on milers de polítics d'uns 115 països tenen l'oportunitat de dialogar amb els més petits, amb la intenció de contribuir a conscienciar-los de la importància que té la tasca educativa.

La diputada del PSC al Parlament de Catalunya Carmen Carretero ha assistit al CEIP La Floresta on ha contestat les preguntes que han realitzat alguns dels alumnes, d'edats compreses entre els sis i els tretze anys. Davant d'aquest auditori, Carretero ha assegurat que el govern català destina el 9% del total de les ajudes de cooperació a la millora de l'educació en països empobrits.

Carmen Carretero

El Govern està compromès a que el 9 per cent de les ajudes en cooperació vagin cap a l'educació. Aquest és el compromís.


Carretero ha afegit que l'objectiu de la campanya és, sens dubte, ajudar a conscienciar els més petits de la importància que té l'educació en el desenvolupament d'un país. La prioritat de la Generalitat en aquest àmbit, ha assegurat, és intentar donar una atenció adequada a la diversitat en les escoles.

Carmen Carretero

La campanya pretén movilitzar o generar consciència en aquest sentit. La prioritat que té ara el Govern és invertir en en una educació adequada a la diversitat de les escoles.


De la seva banda el director de l'escola, José Manuel Casteleiro, ha explicat que els nens i nenes de l'escola feia temps que preparaven aquest acte amb molta il·lusió.

José Manuel Casteleiro

Les diferents classes han anat preparant des de fa temps totes les preguntes que els alumnes volien formular. Trobem molt positiva aquesta campanya.


Recordem que aquest acte s'inscriu dins la Campanya Mundial per l'Educació, sorgida arran dels acords que la comunitat internacional va aprovar a l'any 2000 -els acords Dakar i els objectius Mil·leni- amb l'objectiu d'estendre l'educació bàsica a tots els nens del planeta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.