Com gaudir d'un Aplec de Sant Medir segur

L'Ajuntament, en coordinació amb la Policia Local, Protecció Civil i els serveis d'emergència, ha preparat un dispositiu de seguretat


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de la pujada a Sant Medir / Foto: Localpres

Imatge d'arxiu de la pujada a Sant Medir / Foto: Localpres

L'Ajuntament, en coordinació amb la Policia Local, Protecció Civil i els serveis d'emergència, ha preparat un dispositiu de seguretat especial per a la celebració de l'Aplec de Sant Medir aquest diumenge 3 de març. La principal mesura és anar a peu i no es recomana l'ús del cotxe. De fet, l'aparcament es reserva a l'organització. En cas de mobilitat reduïda, es podrà accedir però no aparcar. D'altra banda, està prohibit fer foc fora de les graelles habilitades (només amb el carbó habilitat) i també està prohibit el pas de bicicletes pels camins a Sant Medir. El consistori recorda, d'altra banda, no deixar residus a l'espai natural. La font d'aigua no es podrà utilitzar, però els organitzadors (la Penya Regalèssia) ha explicat a Cugat Mèdia que l'Ajuntament habilitarà uns punts d'aigua potable per hidratar-se. L'Ajuntament recorda que al Parc no hi ha cobertura mòbil ni internet. A més, cal portar efectiu per poder consumir a les parades.

No es permet acampar ni pernoctar i, en cas de portar gossos, cal que vagin lligats i no oblidar recollir els seus excrements. Els participants no podran entrar als camps de conreu ni deixar que ho facin tampoc els gossos. Tampoc no es poden arrencar plantes ni flors.

En cas d'emergència, cal trucar al 112 o al 092 (Policia Local).



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.