El SIMAF desconvoca la vaga als FGC sense haver arribat a cap acord amb l'empresa

El sindicat de maquinistes, de caràcter minoritari, espera que FGC prengui una decisió sobre els treballadors acomiadats el passat 31 de març

Societat

Publicat el 29/abr/05 per Anna Gonzalez

El Sindicat Independent de Maquinistes i Ajudants ferroviaris (SIMAF) ha presentat, aquest divendres, la sol·licitut per desconvocar la vaga que afecta als FGC des del passat dilluns. Ara, el sindicat està a l'espera que l'empresa prengui una decisió sobre els 8 treballadors acomiadats el passat 31 de març. Tot i això, des del SIMAF no descarten noves mobilitzacions.

La vaga convocada pel SIMAF s'havia d'allargar fins el proper 6 de maig, però degut a la negativa de l'empresa d'iniciar negociacions, el sindicat de maquinistes ha decedit aquest divendres desconvocar-la.

La sol·licitud ha arribat aquest divendres al departament de Treball de la Generalitat i no serà efectiva fins dissabte, quan el servei quedi totalment reestablert.

Recordem que l'objectiu de la vaga encapçalada pel sindicat SiMAF, i que no ha tingut el suport dels altres sindicats, era denunciar l'acomiadament de 13 maquinistes el passat 31de març.