La vuitena mostra Sant Cugat Actiu arrenca amb una bona resposta per part dels visitants


  • Comparteix:

L'alcalde destaca en el seu discurs inaugural que aquest any és vital per al teixit econòmic i comercial de la ciutat

L'alcalde destaca en el seu discurs inaugural que aquest any és vital per al teixit econòmic i comercial de la ciutat

Milers de persones s'han apropat aquest divendres a la mostra Sant Cugat Actiu, en el seu primer dia d'activitat, per conèixer l'oferta comercial, industrial i de serveis de la ciutat. Durant l'acte d'inauguració, l'alcalde, Lluís Recoder, ha destacat que aquest és un any vital per al món econòmic i comercial de Sant Cugat, amb l'aprovació inicial del Pla d'Ordenació d'Equipaments Comercials (POEC) i la constitució de la Federació de Comerciants i de la primera Associació Empresarial de la ciutat. Fins diumenge, els organitzadors esperen que passin per la mostra uns 70.000 visitants.

Milers de persones han visitat aquest divendres els 184 estands, de 130 empreses diferents, que conformen la vuitena edició de la mostra Sant Cugat Actiu. La fira ocupa una superfície de 25.000 metres quadrats al Parc de l'Arborètum, amb una carpa de més de 6.000 metres quadrats.

Durant el discurs inaugural, l'alcalde, Lluís Recoder, ha destacat que aquest any ha estat de vital importància per al teixit comercial i econòmic de la ciutat, i ha explicat així les raons.

Lluís Recoder

Aquest any hem aprovat inicialment el POEC, que és el full de ruta del comerç de Sant Cugat. També s'ha constituït la Federació de Comerciants i, fa molt poc, la primera Associació Empresarial de la ciutat.


Recoder, a més, ha convidat a tots els santcugatencs i als ciutadans de fora de la nostra ciutat a visitar la Mostra, que reflecteix, segons ha dit, que Sant Cugat és molt més que una 'ciutat dormitori'.

Lluís Recoder

Totes les persones de Sant Cugat i de fora podran descobrir allò que som: una ciutat residencial, però on també es pot treballar i trobar tota mena de serveis per a les persones. En definitiva, una ciutat on viure i disfrutar amb majúscules.


L'alcalde ha fet, també, un esment especial a la participació dels FGC a la vuitena mostra Sant Cugat Actiu, per celebrar els 25 anys de l'empresa pública. Lluís Recoder ha dit que els Ferrocarrils han tingut molta importància en el desenvolupament de la nostra ciutat en els últims anys i ha afegit que, de cara al futur, són bàsics per garantir un model sostenible i de prosperitat.

De la seva banda, el president de FGC, Joan Torras, ha destacat la voluntat d'aquesta empresa de ser al costat dels seus clients i d'una mostra com aquesta, que els permet apropar-se als seus usuaris i explicar els projectes de futur.

Joan Torras

Nosaltres entenem que els nostre usuaris són clients i volem estar al costat dels nostres clients i al costat d'aquesta mostra.


Recordem que, a banda de l'oferta comercial, empresarial i de serveis, també hi haurà activitats paral·leles com una mostra d'entitats de cultura popular i tradicional, una mostra gastronòmica o el racó infantil pels més petits. Les previsions de l'organització, Ajuntament, Cambra de Comerç de Terrassa i Federació d'Associacions de Comerciants del municipi, són que unes 70.000 persones visitin les instal·lacions del Sant Cugat Actiu al llarg d'aquest cap de setmana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.