Una jove de 24 anys guanya un viatge a Mallorca cortesia de Ràdio Sant Cugat i el RACC


  • Comparteix:

La jove santcugatenca Susanna Mula, de 24 anys, ha estat la guanyadora del viatge a Mallorca que ha sortejat aquesta emissora amb el patrocini de l'Agència de viatges del Racc, coincidint amb la mostra Sant Cugat Actiu. Susanna Mula s'ha mostrat molt sorpresa i contenta per haver guanyat el premi entre les 400 persones aproximadament que han participat del sorteig.

La jove santcugatenca Susanna Mula ha guanyat un viatge a Mallorca per a dues persones durant una setmana que ha sortejat Ràdio Sant Cugat amb el patrocini de l'agència de Viatges Racc. El premi que s'ha endut la jove de 24 anys inclou els vols d'anada i tornada Barcelona- Palma de Mallorca i mitja pensió pagada durant una setmana en un hotel de quatre estrelles.

Susanna Mula ha expressat la seva alegria i sobretot la sorpresa per haver estat la guanyadora del sorteig.

Sussanna Mula

Estic molt sorpresa per haver guanyat i molt contenta. La veritat és que no m'ho esperava ; vaig participar per casualitat.


Per participar en aquest sorteig, dut a terme durant la mostra Sant Cugat Actiu, només calia omplir una enquesta sobre la programació d'aquesta emissora. En total, hi ha participat unes 400 persones.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.