La campanya 'todos.es' apropa el món d'Internet a 830 santcugatencs


  • Comparteix:

Prop de 830 persones de la nostra ciutat han participat a la campanya 'todos.es' que porta a terme el Ministeri d'Indústria amb l'objectiu de donar a conèixer les possibilitats i avantatges que ofereix la xarxa. Des de l'Ajuntament de Sant Cugat han fet una valoració molt positiva de la iniciativa ja que ha premés l'accés a les tecnologies de la informació i la comunicació dels sectors de la població amb més dificultats per accedir-hi.

Durant les dues setmanes que la campanya Tots.es, promoguda pel Ministeri d'Indústria, ha estat a la nostra ciutat, s'han apropat a la Casa de Cultura 828 santcugatencs per conèixer de més a prop les noves tecnologies i endinsar-se a la xarxa. I és que aquest era, precisament, l'objectiu de Tots.es, acostar als sectors de la població amb menys possibilitats l'oportunitat de accedir als avantatges de la xarxa.

La regidora de Comunicació, Marta Subirà, ha valorat molt positivament tant la iniciativa com la participació a la campanya, que majoritàriament, ha aplegat gent gran que volia fer un primer contacte amb el món d'Internet.

Marta Subirà

Des de l'Ajuntament valorem molt positivament l'experiència perquè ha premés a molta gent conèixer les noves tecnologies i veure que és un entorn més fàcil del que pot semblar.


A partir de sessions pràctiques de 45 minuts, els assistents han pogut aprendre a fer gestions pràctiques a través de la xarxa, com per exemple demanar cita al metge, fer la declaració de la renda, consultar les dades bancàries o organitzar un viatge.

Pel que fa a les persones que volen seguir connectant-se a Internet, la campanya també ha informat dels punts de connexió gratuïts que hi ha a la ciutat emmarcats dins el pla connecta't@santcugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.