Uns 1.150 santcugatencs han participat a la votació per escollir el Caparrot d'enguany

La identitat del guanyador es donarà a conèixer el primer dia de Festa Major

Societat

Publicat el 5/mai/05 per Mar Castro

Prop de 1.150 persones han participat en l'elecció del Caparrot d'aquest any 2005. Tot i que l'Associació de Veïns del Monestir ja ha fet el recompte de les butlletes i saben qui és el guanyador d'enguany, no serà fins el primer dia de Festa Major quan es faci públic el nom, un cop la persona escollida surti al balcó de l'Ajuntament, com ja és tradició.

Un total de 1.146 persones, 646 més que en la passada edició, han participat enguany en l'elecció del Caparrot de l'any 2005.

El president de l'Associació de veïns del Monestir, Jordi Molgó, ha valorat molt positivament l'alta participació d'enguany, sobretot després que l'any passat els santcugatencs es quedessin sense el Caparrot per problemes d'organització. Molgó ha explicat que ara que ja hi ha Caparrot només falta que l'artista encarregat de realitzar el Caparrot tingui una bona inspiració per fer-lo. Així ho ha explicat al magazín 'Barra Lliure' d'aquesta emissora.

Jordi Molgó

Tots els candidats ja tenen fet un reportatge fotogràfic. Ara necessitem l'artista que faci el caparrot. Aquí és on entra la feina més espcialitzada de l'artista. L'hem demanat que s'inspiri perquè necessitem un caparrot molt maco.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Jordi Molgó ha explicat que en el termini d'uns trenta o quaranta dies el Caparrot ja estarà enllestit, tot i que la seva identitat no es donarà a conèixer, com és habitual, fins el dia del pregó de Festa Major.

Pel que fa als candidats de l'any que ve, Molgó ha explicat que estan molt sorpresos, ja que en moltes de les butlletes coincidia el mateix nom. En aquest sentit, Jordi Molgó ha avançat que es tracta d'un nen, del qual encara no han avançat la seva identitat.

Jordi Molgó

Ha sigut una sorpresa. Ha sigut coincident i puc avançar que es tracta d'un nen. Ens hem quedat sorpresos de la quantitat de gent que ha coincidit amb el nom.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Recordem que els candidats a caparrots del 2005 són Rogeli Pedró, Montse Sant, Santiago Illa i Assumpció Belda.