Recta final per connectar Sant Cugat i Rubí en bici

La construcció del darrer tram del carril bici començarà aquest dimarts


Imatge d'arxiu dels trams ja habilitats del carril bici / Foto: Cugat Mèdia

Imatge d'arxiu dels trams ja habilitats del carril bici / Foto: Cugat Mèdia

Sant Cugat i Rubí quedaran connectades per un carril bici abans d'acabar l'any. Les obres de construcció del darrer tram d'aquesta via que transcorre per la carretera de Rubí començaran aquest dimarts, segons ha informat l'Ajuntament. En concret, es tracta del darrer tram, des de l'avinguda dels Països Catalans fins a la plaça dels Carreters, davant el Centre Comercial Sant Cugat. Els treballs, adjudicats a l'empresa Servial, tenen un cost de 863.129 euros que assumeix l'Àrea Metropolitana de Barcelona.

Es tracta de la tercera i darrera fase de la construcció del carril bici, que ja uneix l'avinguda de Rius i Taulet i la carretera de Rubí fins a l'alçada de l'avinguda dels Països Catalans. Ara s'amplia la infraestructura fins a la plaça dels Carreters amb un nou tram de 630 metres de llargada i 2,5 d'amplada que transcorrerà paral·lel a la carretera de Rubí (per la part esquerra en direcció a Rubí) fins a arribar al semàfor de davant de l'Institut FP Sant Cugat. En aquest punt, creuarà cap a l'altra banda per connectar amb el Centre Comercial Sant Cugat fins a la plaça dels Carreters (a l'alçada de la Via Augusta).

La previsió és que les obres estiguin completades d'aquí a set mesos.

L'Incasòl també està duent a terme les obres per adequar un carril bici pel pas de sota l'autopista AP7, per tal de garantir la continuïtat del carril bici fins al municipi de Rubí.


TAMBÉ ET POT INTERESSAR