L'Àrea de Medi Ambient renova i amplia quatre zones de jocs infantils a Coll Favà i La Floresta


  • Comparteix:

L'actuació s'inscriu dins d'un pla pel 2005-2006 que anirà renovant en els propers mesos diferents zones infantils de la ciutat

L'actuació s'inscriu dins d'un pla pel 2005-2006 que anirà renovant en els propers mesos diferents zones infantils de la ciutat

L'Ajuntament ha ampliat i modernitzat quatre zones de jocs infantils a Coll Favà i a les pistes de Can Llobet, a La Floresta. Aquesta actuació s'inclou dins la primera fase del Pla d'instal·lació de nous jocs infantils 2005-2006 que està desenvolupant l'Àrea de Medi Ambient i que continuarà en els propers mesos amb la instal·lació de zones de lleure a altres barris del municipi.

Durant els mesos de febrer i març, l'Àrea de Medi Ambient ha instal·lat nous jocs infantils a tres zones del barri de Coll Favà i a les pistes de Can Llobet, al districte de La Floresta. Les actuacions han servit per renovar i ampliar els jocs d'aquestes quatre zones de lleure. En el cas del parc infantil de Can Llobet, a més, s'ha aprofitat per arranjar la zona instal·lant mobiliari urbà i nou arbrat. Així ho explica el tinent d'alcalde de Medi Ambient, Eduard Pomar.

Eduard Pomar

S'ha fet una ampliació a tres àrees de Coll Favà i a les pistes de Can Llobet. Aquí l'actuació ha estat més important, perquè no només s'ha ampliat la zona de joc, sinó que s'ha arranjat la zona instal·lant bancs, arbres i papereres.


En concret, a Can Llobet s'han instal·lat 7 nous bancs, una font i s'han plantat 11 arbres, a més d'arreglar els parterres. S'han repintat els antics jocs infantils i se n'han instal·lat de nous, amb models que segueixen la normativa europea i que minimitzen al màxim els riscos per als seus usuaris.

Pel que fa a Coll Favà, s'han complementat tres àrees lúdiques en diferents zones del barri, substituint els jocs instal·lats l'any 1996 i afengint-ne de nous.

El cost total de la instal·lació dels nous jocs ascendeix a més de 34.500 euros. Els 7.100 euros que s'han destinat a Can Llobet corresponen a la partida del pressupost municipal del 2004 que podien prioritzar les associacions de veïns del districte de La Floresta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.