El futur refugi d'animals abandonats es podria ubicar a Can Calopa


  • Comparteix:

Pomar valora positivament l'última edició de l'estand d'adopció de gossos, instal·lat aquest cap de setmana a la plaça d'Octavià

Pomar valora positivament l'última edició de l'estand d'adopció de gossos, instal·lat aquest cap de setmana a la plaça d'Octavià

El polígon de Can Calopa podria ser la ubicació escollida per al futur refugi municipal d'animals abandonats, que s'utilitzarà de forma conjunta entre Sant Cugat i Rubí. Així ho ha dit el tinent d'alcalde de Medi Ambient, Eduard Pomar, que ha explicat que s'estan ultimant les negociacions amb el consistori veí i les consultes amb l'Àrea de Territori per concretar els detalls tècnics d'aquest equipament i per confirmar que els terrenys de Can Calopa el podran acollir.

Sant Cugat i Rubí estan ultimant les converses per construir i gestionar conjuntament un refugi d'animals abandonats, que podria ubicar-se en uns terrenys d'equipaments al polígon de Can Calopa. El tinent d'alcalde de Medi Ambient, Eduard Pomar, ha explicat que encara cal concretar les característiques tècniques d'aquest equipament i especialment les seves dimensions, per comprovar que es pugui instal·lar en els terrenys escollits.

Eduard Pomar

Hi ha una ubicació al polígon de Can Calopa, però volem acabar de clarificar amb Territori si aquesta pastilla d'equipaments es podrà destinar a això.


D'altra banda, Eduard Pomar ha fet una valoració positiva de l'estand de gossos abandonats instal·lat aquest cap de setmana a la plaça d'Octavià. El titular de l'Àrea de Medi Ambient ha destacat que, més enllà dels quatre gossos adoptats, l'estand ha servit per informar els santcugatencs de la responsabilitat que implica tenir un animal de companyia i promoure l'opció de l'adopció.

Eduard Pomar

Va passar molta gent per l'estand. Es va donar molta informació sobre la responsabilitat de tenir un animal de companyia. Volem evitar que la gent abandoni els animals i fomentar l'adopció.


L'Ajuntament té previst tornar a instal·lar l'estand d'adopció de gossos i gats a la plaça d'Octavià pels volts de l'estiu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.