El pregó dóna el tret de sortida a la Festa Major


  • Comparteix:

Jaume Pla ha animat a tots els santcugatencs a viure i gaudir la Festa Major. Durant el seu discurs, el pregoner va confessar ser un enamorat de Sant Cugat que ha definit com una ciutat excepcional. Una plaça de Barcelona plena de gom gom va presenciar dijous aquest pregó d'inici de festa.

Després de completar el seguici des de l'Avinguda de Cerdanyola, el conegut actor va compartir amb tots els santcugatencs l'orgull per formar part del nostre municipi. Durant el pregó, Pla va explicar que Sant Cugat és una gran ciutat que encara conserva la seva vida de poble.

L'actor, molt vinculat als cercles associatius, també va destacar la gran tasca que desenvolupen les entitats locals i va animar a tothom a apuntar-s'hi. El popular "Ferran" va confessar que es va enamorar de la ciutat quan assajava l'obra "Pedra i Sang".

Jaume Pla



D'altra banda, Pla també es va mostrar la seva preocupació pels projectes que afecten actualment a la ciutat, així com l'esperada arribada del TGV. El pregoner tampoc va oblidar-se de la gent jove i la problemàtica dels preus dels habitatges. Finalment, el pregoner va fer una crida perquè tots els santcugatencs aprofitessin la festa per integrar-se a la vida de la ciutat.

Jaume Pla



Després del discurs de Jaume Pla es va desvetllar la identitat del Caparrot de l'any. La majoria de les 500 votacions que es van emetre van triar la conserge de cultura, Roser Adeva, com a Caparrot de l'Any 2002.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.