Ja es poden presentar obres per al 18è concurs de cartells de la Festa Major de La Floresta


  • Comparteix:

La comissió de festes prepara ja la programació de la festa, que inclourà algunes novetats

La comissió de festes prepara ja la programació de la festa, que inclourà algunes novetats

Fins el dia 6 de juny hi ha temps per participar al divuitè concurs de cartells de la Festa Major de La Floresta. L'obra guanyadora servirà de portada al butlletí de la festa i, a més, el guanyador rebrà un premi en metàl·lic de 250 euros.

Els ciutadans que vulguin presentar-se al divuitè concurs de cartells de la Festa Major de La Floresta ja ho poden fer, siguin veïns d'aquest districte, del conjunt de Sant Cugat o d'altres poblacions veïnes. El jurat valorarà que els treballs tinguin com a motiu central algun element característic de La Floresta i també la qualitat de les obres presentades. Així ho explica un dels membres de la comissió de festes, Xavier Sans.

Xavier Sans

Valorarem el color, que sigui un cartell viu, i també que faci referència a alguna cosa peculiar de La Floresta. Per exemple, l'any passat el cartell guanyador representava la façana de l'antic Casal de La Floresta.


El període per presentar les obres finalitzarà el 6 de juny i s'hauran de lliurar, com és habitual, al Centre Cívic de la Floresta. Les bases del concurs estableixen que els cartells han de tenir una mida de 60 per 24, ja que el cartell guanyador servirà de portada al butlletí de la Festa Major, que té aquesta proporció.

Una altra de les condicions és que el cartell ha d'anar signat pel darrera amb un pseudònim i dins d'un sobre tancat s'ha d'escriure el nom, l'adreça i el telèfon. El tema i la tècnica que s'utilitzi per realitzar el cartell, això sí, són totalment lliures. L'artista guardonat rebrà una dotació econòmica de 250 euros.

Pel que fa al programa de la Festa Major, que se celebrarà a mitjans de juliol, ja s'ha començat a preparar i des de la comissió de festes han avançat que hi haurà algunes novetats. Una de les més destacades serà una representació de teatre al Bosc Literari. A més, la Comissió Jove està treballant en una Nit Jove amb grups importants dins del panorama musical.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.