Veïns de Mira-sol denuncien que dos anys després de les obres d'urbanització encara hi ha línies telefòniques sense soterrar


  • Comparteix:

La Plataforma del Contenciós dóna a l'Ajuntament tres mesos per resoldre el problema abans d'anar als tribunals

La Plataforma del Contenciós dóna a l'Ajuntament tres mesos per resoldre el problema abans d'anar als tribunals

La Plataforma del contenciós-administratiu de Mira-sol denuncia que gairebé dos anys després de l'acabament de les obres d'urbanització dels sectors 9 i 14-18 d'aquest districte, encara no s'ha completat el soterrament de les línies telefòniques. Els veïns afectats adverteixen a l'Ajuntament que si en el termini de tres mesos no se soluciona aquest problema, reclamaran per la via dels tribunals la devolució íntegra de l'import de les obres, a més dels interessos generats.

A finals del 2003 van finalitzar oficialment les obres d'urbanització dels sectors 9 i 14-18 de Mira-sol. Gairebé dos anys després, però, la Plataforma del contenciós-administratiu denuncia que tot i que els veïns han pagat el 50% del cost del soterrament de les línies telefòniques i elèctriques, encara hi ha línies de telèfon aèries. Així ho ha dit Jaume Massanés, un dels membres de la Plataforma.

Jaume Massanés

Dos anys després de la data de finalització de les obres, encara no s'ha completat el soterrament de les línies telefòniques. Alguns cables aeris, a més, estan en mal estat. Hem pagat per unes obres que no s'han finalitzat.


Des de la Plataforma diuen, a més, que el passat 16 de febrer van enviar una carta a l'alcalde, Lluís Recoder, denunciant aquesta situació i encara no han rebut cap resposta. Segons els veïns, l'Ajuntament argumenta que la responsabilitat és de la companyia Telefónica i que el consistori no hi pot fer res.

Davant d'aquesta situació, la Plataforma dóna tres mesos de termini a l'Ajuntament perquè el problema se solucioni i, si no és així, adverteixen que reclamaran per la via dels tribunals la devolució íntegra de l'import de les obres pagades pels veïns, més els interessos generats. Jaume Massanés.

Jaume Massanés

Donem 3 mesos de termini per l'acabament total de les obres. Si no és així, procedirem penalment contra l'Ajuntament i demanarem la devolució als veïns de l'import de les obres.


Recordem que la Plataforma ja va presentar un recurs contenciós-administratiu al TSJC denunciant la deficient execució de les obres d'urbanització, la manca de controls de qualitat, l'elevat cost dels treballs i el fet que els veïns haguessin d'assumir la meitat del cost del soterrament de les línies telefòniques i elèctriques.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.