La Fira de Sant Ponç pateix una disminució de públic fruit del cap de setmana de 3 dies


  • Comparteix:

La mostra acull enguany 41 parades de productes gastronòmics i artesanals de tot Catalunya

La mostra acull enguany 41 parades de productes gastronòmics i artesanals de tot Catalunya

L'àrea de Comerç de l'Ajuntament ha organitzat, com cada segon diumenge de maig, la tradicional Fira de Sant Ponç al carrer Major i a la plaça d'Octavià. Durant tot el dissabte, els santcugatencs que s'ha acostat a la fira han pogut veure i comprar tot tipus de productes gastronòmics i d'artesania de tot Catalunya.

La tradicional Fira de Sant Ponç ha comptat aquest any amb 41 parades provinents de tota Catalunya, i que han aprofitat per presentar com sempre els seus productes artesanals.

Segons han comentat alguns dels paradistes que han participat a la fira, aquesta vegada s'ha notat menys participació que en d'altres edicions, degut en part a la possible crisi per la que passa el comerç artesà, i sobretot, als tres dies de festa, ja que molts dels santcugatencs han aprofitat per marxar i fer unes petites vacances.

Visitant de la Fira

Ara és tot més modern, abans era més cassolà. Hi havia paradetes d'herbes, ara gairebé tot és embutit


Alguns dels visitants que s'han apropat a veure la Fira s'han animat a comprar formatges, melmelades i vins, i molts d'ells han destacat l'increment de parades relacionades amb caves i embotits i la disminució, en canvi, de la venda d'herbes aromàtiques.

Paradista

Ha estat molt animat el matí, el dia ens ha acompanyat perquè ha fet molt bon temps però s'ha notat que hi ha pont. Ens ha mancat que la gent s'apropés més al mercat. Però ha anat força bé.


Tot i els 3 dies de festa, al llarg de tot el dia han estat molts els santcugatencs que s'han acostat fins aquesta fira tradicional, ja sigui per comprar o per passejar i fer un cop d'ull a les parades.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.