Els Diables celebren els seus 15 anys amb activitats per a totes les edats


  • Comparteix:

La jornada serevix per presentar també els nous vestits de la colla local

La jornada serevix per presentar també els nous vestits de la colla local

Els Diables de Sant Cugat han celebrat els seus quinze anys d'història amb 12 hores seguides d'activitats per a totes les edats. Tallers, concerts o un sopar popular han estat algunes de les propostes d'aquesta jornada festiva, que ha comptat amb la col·laboració de diferents entitats del municipi.

Els Diables de Sant Cugat han celebrat aquest dissabte els seus 15 anys d'història amb 12 hores ininterrompudes d'activitats als voltants del Monestir. La jornada ha començat a la una del migdia amb un cercavila i un dinar popular als Jardins del Monestir. A la tarda, l'entitat santcugatenca ha preparat diferents tallers per als més petits, així com actuacions d'altres entitats santcugatenques. El punt i final de la festa l'han posat un sopar popular i dos concerts, a càrrec del grup local Mistelhaid i el grup Omelé, de La Garriga.

El president de Diables de Sant Cugat, Èric Ricard, s'ha mostrat satisfet de la participació ciutadana, tot i que la festa hagi coincidit amb un cap de setmana llarg, i ha destacat especialment la participació de les entitats i associacions del municipi. Segons Ricard, és important treballar plegats per demostrar que a Sant Cugat es fan moltes coses i per a totes les edats.

Eric Ricard

Volem que el poble s'enteri que les entitats poden fer coses i per totes les edats, no només pels joves sinó per tothom. Vole arribar a tothom.


La jornada també ha servit per presentar el nou vestuari dels Diables. I és que a partir d'ara, aquest col·lectiu comptarà amb un vestuari concret per als correfocs i amb un altre per activitats diverses com poden ser els malabars.

Eric Ricard

Hem dissenyat uns trajos, on hi ha els de correfoc títpics que vam amb capa i són més grans, i després uns altres que van sense capa i arrapats al cos, i que són per fer malabars.


Recordem que les activitats de celebració dels 15 anys dels Diables ha comptat amb el suport de l'Ajuntament, que ha destinat 1.500 euros als nous vestits i 3.000 euros més per a la festa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.