El Cau de La Floresta celebrarà dissabte els seus 20 anys amb concerts i activitats per a petits i joves


  • Comparteix:

L'Ajuntament, a través de l'Àrea de Joventut, col·labora amb la festa amb una aportació de 1.500 euros

L'Ajuntament, a través de l'Àrea de Joventut, col·labora amb la festa amb una aportació de 1.500 euros

L'Agrupament Escolta de La Floresta celebrarà aquest dissabte els seus 20 anys de trajectòria amb un seguit d'actes oberts a tothom que tindran lloc a les pistes de Can Llobet. Un dinar popular, activitats de tarda i concerts joves seran els plats forts de la jornada, que servirà per divulgar els valors del Cau de La Floresta i donar a conèixer l'entitat a tota la ciutadania.

La celebració dels 20 anys de l'Agrupament Escolta de La Floresta, que actualment compta amb una cinquantena de nens i nenes, començarà a les 2 del migdia amb un dinar popular a les pistes de Can Llobet. A la tarda hi haurà tallers per a nens i joves, on s'ensenyarà, entre d'altres coses, diferents estils de dansa -des de la capoeira fins a les danses africanes-, malabars i manualitats. També hi haurà una xocolatada per als més petits i una sessió de cinefòrum. A la nit, els protagonistes seran els joves, amb concerts a càrrec dels grups Los Virtudes, Tocando Fondo i Mistahaid.

Des de l'Agrupament Escolta de La Floresta expliquen que l'objectiu d'aquesta celebració és apropar el Cau a la ciutadania i, a més, ensenyar els valors de l'entitat. Els explica una de les caps de l'Agrupament, Magalí Permanyer.

Magalí Permanyer

Són els valors dels Escoltes Catalans més els nostres. Treballem el respecte mutu entre els nens, el companyerisme, el coneixement de la natura, el treball en equip i l'esperit crític.


La festa compta amb el suport de l'Ajuntament, que aporta un ajut de 1.500 euros per a la seva organització. El tinent d'alcalde de Joventut, Toni Ramon, ha volgut recordar que les polítiques del seu departament sempre prenen com a base el suport a les entitats.

Toni Ramon

Les nostres polítiques es basen en el suport a les entitats. No només el suport puntual en l'organització d'actes, com la Festa dels 20 anys del Cau de La Floresta, sinó que sempre intentem fer polítiques a través de les entitats.


D'altra banda, i coincidint amb la presentació de la festa dels 20 anys del Cau de La Floresta, Toni Ramon ha avançat que aquest any les subvencions a les entitats de la ciutat s'incrementaran notablement, i passaran dels 900 euros de l'any passat als 1.400 euros, a banda dels ajuts puntuals per a l'organització de determinades activitats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.