Inaugurat el mural de l'Ateneu i la caseta del CPA


  • Comparteix:

Coincidint amb l'inici de Festa Major, es van inaugurar alguns dels espais festius de la ciutat, com les tradicionals barraques i la caseta del Centro Popular Andaluz. I des de dijous, Sant Cugat també compta amb un nou mural, dissenyat per l'artista santcugatenc Sergi Barnils.

Es tracta d'un mural de grans dimensions, de més de 42 metres quadrats, que s'ha pintat sobre una de les façanes d'un edifici de l'Avinguda de Cerdanyola, tocant el casal del barri de l'Ateneu Santcugatenc. L'obra la va idear el santcugatenc Sergi Barnils, que es va mostrar molt satisfet del resultat final, tot i les dificultats per traslladar el seu disseny original a una paret ondulada de grans dimensions:

Sergi Barnils



I ben a prop de l'Ateneu, també es obrir un dels espais més concorreguts de la festa major. Es tracta de la caseta del CPA, que va instal·lar-se al costat de l'Avinguda de Francesc Macià. darrera dels jardins del Monestir. En el discurs d'inauguració, el president del CPA, Gabriel Ruiz, va donar la benvinguda a altres entitats locals, com l'Esbart o els castellers, que també actuaran a la caseta andalusa.

Gabriel Ruiz també va convidar a tots els santcugatencs a participar de les seves activitats, destacant el gran nombre de persones que s'apleguen en aquest punt de la ciutat:

Gabriel Ruiz





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.