La caseta del CPA aconsegueix un 25% més de públic


  • Comparteix:

Més de 7.000 persones han passat per la caseta del CPA durant aquesta festa major. L'entitat andalusa ha celebrat enguany el seu vint-i-cinquè aniversari amb la companyia de moltes entitats santcugatenques i altres cases regionals.

El president del CPA considera que l'èxit d'afluència que ha aconseguit la seva caseta és una gran contribució a la festa major. Segons Gabriel Ruiz, el nombre de visitants ha tornat a créixer aquest any:

Gabriel Ruiz

Segons les nostres dades, per la caseta enguany ha passat un 20 ó 25 per cent més de visitants.


Durant els 4 dies de la festa major, la caseta del CPA ha acollit diverses actuacions de balls folklòrics i tradicionals. Gabriel Ruiz ha subratllat la col·laboració de les diferents entitats local, com l'Esbart, i d'altres cases regionals:

Gabriel Ruiz

Cal destacar la participació de les cases gallegues i aragoneses


Segons el president del CPA, l'entitat santcugatenca està aconseguint un reconeixement de la resta de cases regionals d'altres punts de Catalunya.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.