L'esperada sala de concerts s'ubicarà finalment al nou barri de Vullpalleres Oest


  • Comparteix:

La futura sala de concerts municipal ja té una ubicació definitiva. El ple municipal ha aprovat per unanimitat el pla especial de concreció d'usos per construir aquest equipament en uns terrenys municipals a la zona de nou creixement de Vullpalleres Oest, a tocar de la futura nova estació dels FGC. Des de l'oposició, però, han criticat l'escassa informació que ha aportat l'Àrea de Joventut durant el procés de presa d'aquesta decisió.

Després de mesos de treball i de descartar algunes possibles opcions, finalment les àrees de Joventut i Territori han trobat una ubicació definitiva per a la futura sala de concerts municipal. L'equipament s'instal·larà en una pastilla de terreny de 4.000 metres quadrats al sector de nou creixement de Vullpalleres Oest, al costat de la nova estació que ha de construir FGC en aquesta zona.

Així s'ha fet públic durant el ple municipal, on tots els grups municipals han votat a favor de l'aprovació inicial d'un Pla Especial de concreció d'usos per instal·lar la sala en aquests terrenys.

El tinent d'alcalde de Joventut, Toni Ramon, s'ha felicitat per haver trobat finalment una ubicació per a la sala de concerts i ha dit que durant tot el procés s'ha comptat amb la participació dels grups polítics i dels col·lectius musicals de la ciutat.

Toni Ramon

Des de l'Àrea de Joventut ens alegrem perquè és una molt bona ubicació. S'ha discutit en anteriors comissions informatives i amb els col·lectius de música sobre el procés i els diferents canvis d'ubicació. Hi ha hagut un treball transversal amb Territori.


Des de l'oposició, però, han criticat el fet que l'Àrea de Joventut no hagi informat fins l'últim moment sobre aquesta decisió. El PP ha censurat la manca de transversalitat durant el procés i des d'ICV-EA han dit que aquesta decisió vulnera l'esperit de l'acord sobre el nou creixement de la ciutat, que obliga a informar abastament sobre els equipaments que es projectin als nous barris. De la seva banda, la regidora del PSC, Aintzane Conesa, ha recordat que no es va informar d'aquesta qüestió en l'última comissió informativa de l'àrea de Joventut.

Aintzane Conesa

Lamentem la manca d'informació de l'Àrea de Joventut durant el procés de presa de decisió. Toni Ramon va fer una ronda de trucades perquè jo li vaig recordar que no havia informat en l'última comissió informativa de Joventut.


Després de l'aprovació inicial del Pla Especial, l'Ajuntament haurà d'iniciar ara el procés de definició del projecte de la sala de concerts, un procés que el tinent d'alcalde de Joventut vol fer amb la col·laboració dels col·lectius musicals de la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.