La II Festa del Comerç Just arriba aquest diumenge per conscienciar de la importància del consum responsable


  • Comparteix:

La iniciativa està organitzada per diferents entitats i amb el suport de l'Ajuntament i tindrà lloc a la plaça d'Octavià

La iniciativa està organitzada per diferents entitats i amb el suport de l'Ajuntament i tindrà lloc a la plaça d'Octavià

Durant tot el diumenge, la plaça d'Octavià serà l'escenari, per segon any consecutiu de la Festa del Comerç Just, organitzada per diverses entitats de la ciutat i amb el suport de l'Ajuntament. La jornada festiva comptarà amb una àmplia mostra de productes de comerç just i es completarà amb diferents activitats i jocs infantils, per tal de conscienciar els més menuts sobre la importància del consum responsable.

Menjar, begudes, artesania o roba són alguns exemples del què es podrà trobar aquest diumenge a la plaça d'Octavià, des de dos quarts d'onze del matí i fins a dos quarts de tres de la tarda, en el marc de la segona edició a Sant Cugat de la Festa del Comerç Just, que organitzen diverses ONG's.

Mari Creu Moya, delegada d'Intermon Oxfam a Sant Cugat, ha destacat la importància de treballar perquè els consumidors vegin el comerç just com una alternativa viable.

Mari Creu Moya

Si volem que el comerç just sigui una alternativa viable cal que aquesta opció de compra estigui a l'abast dels consumidors. És important que el ciutaà se sensibilitzi sobre la necessitat d'exercicir un consum responsable.


La segona edició de la Festa del Comerç Just a Sant Cugat compta també amb el suport de l'Ajuntament, que ha fet una aportació de 1.400 euros, que s'emmarca dins de les partides de sensibilització del 0,8%. Així ho ha explicat el tinent d'alcalde de Polítiques Socials, Toni Ramon.

Toni Ramon

El tema del comerç just queda molt bé emmarcat dins del Pla estratègic, on es definia en quins punts ens volíem centrar al llarg de la legislatura i un d'ells era una altra mirada de les relacions econòmiques com és el cas del comerç just.


La jornada ve precedida per una xerrada de la Universitat Internacional de la Pau sobre comerç just. La segona edició de la Festa del Comerç Just a Sant Cugat s'emmarca dins els actes que es faran arreu del país durant els dies 27, 28 i 29 de maig.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.