La participació ciutadana ha estat la clau de l'èxit de la Festa Major


  • Comparteix:

La comissió organitzadora de la Festa Major subratlla la participació ciutadana i de les entitats locals com la clau de l'èxit de l'edició d'enguany de la festa. L'alcalde ha assegurat que aquest és un model de festa que funciona i que es potenciarà de cara als pròxims anys.

Ahir el vespre, la comissió organitzadora de la Festa va fer una primera valoració dels 4 dies festius, a l'espera de recollir les opinions de les diferents entitats que han col·laborat en els actes. Lluís Recoder considera que el gran èxit de participació ciutadana és la millor prova que la festa ha funcionat bé:

Lluis Recoder



Segons la comissió organitzadora, la festa ha aconseguit implicar les diferents entitats i ha permès descentralitzar els actes per arribar a tot el poble. Segons Paco Carbó aquests eren els reptes que es plantejaven des de la comissió:

Paco Carbó



L'alcalde, Lluís Recoder, també ha agraït el treball de moltes persones i entitats, que han fet passar uns dies festius a tots els ciutadans. Segons Recoder, més que buscar grans espectacles de fora, calia potenciar la pròpia identitat:

Lluis Recoder



Des de la comissió també es considera que els nous espais, com la plaça Augusta, la zona esportiva de Coll Favà i el Celler Cooperatiu, han atret un públic molt nombrós.

Com a nota negativa, només s'ha destacat el petit incendi que l'espectacle pirotècnic va provocar als boscos del Centre Borja, i algunes bretolades que s'han fet durant la festa. Aquesta setmana, la comissió organitzadora es reunirà amb la resta d'entitats organitzadores per fer una valoració definitiva, amb les dades de participació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.