El Casal d'Avis de Valldoreix celebra els seus 21 anys d'història reclamant un nou espai


  • Comparteix:

Coincidint amb la celebració del seu 21è aniversari, el Casal d'Avis de Valldoreix ha reclamat un espai més gran del que disposen en l'actualitat per poder fer les seves activitats. La demanda ha estat recollida per part de l'equip de govern de l'EMD, que ha avançat la voluntat de poder incloure aquest projecte en el futur pla especial per crear una nova zona de centralitat a l'entorn del Casal de Cultura.

El Casal d'Avis de Valldoreix ha celebrat el seu 21è aniversari amb una missa i un dinar de germanor a la Nau de Cultura. La jornada, que ha comptat amb la presència de companys d'altres casals d'avis del municipi, ha servit per celebrar els aniversaris dels membres del casal i per fer un homenatge als seus socis centenaris, però també ha tingut un espai per les reclamacions.

En aquest sentit, la presidenta d'aquest col·lectiu ha reiterat la demanda de tenir un mercat o un supermercat a Valldoreix, que permeti a la gent gran de la zona comprar a preus assequibles sense haver d'anar a Sant Cugat, així com també per demanar un espai més gran per fer les seves activitats. I és que Isabel Castells ha volgut recordar que, actualment el Casal compta amb uns 150 o 200 socis, i que fan moltes activitats amb la voluntat de ser presents a la societat santcugatenca.

Isabel Castells

Volem passar l'estiu més tranquils però després farem un viatge a Segobia i seguirem amb tots els tallers per poder-nos formar. Volem ser presents a la societat.


La reivindicació ha estat recollida pel vocal de Serveis Personals de l'EMD; Josep Casadellà, que ha volgut lloar la gran tasca que fan els socis del Casal, i ha apuntat la voluntat de l'Entitat de dotar-los d'un nou espai dins el marc del pla especial de nova centralitat cultural, prevista a l'entorn de l'actual Casal de Cultura.

Josep Casadellà

Dins el pla especial que volem desenvoluparem amb nous elements de cultura i de comerç, també hem d'ubicar-hi un hostal d'entitats més adient i evidentment un casa per la gent gran.


Casadellà no ha volgut oblidar que, des de la seva creació, ara fa 21 anys, el Casa d'Avis de Valldoreix no ha parat de créixer i que participen activament de la vida social i cultural de la zona amb nombroses activitats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.