Maria Agustí, propietària de la pastisseria Milfulls, a Volpelleres, t'ensenya a fer dues mones de Pasqua senzilles perquè puguis fer a casa. La primera recepta és la d'una mona de xocolata i la segona, una mona de nata i mascarpone. Per donar el toc final, la rebostera decora la mona amb ous de xocolata (negre, blanca i amb llet), plomes i pollets. També es pot fer una versió més saludable amb decoracions de fruita i xocolata negra. Tant l'una com l'altra són propostes fàcils, delicioses i que queden ben boniques.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.
Foto
Maria Agustí t'ensenya a fer una mona de xocolata com aquesta / Foto: Cugat Mèdia
OPINA
Identifica't per comentar aquesta notícia.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.